Subscribe:

Labels

miercuri, 30 ianuarie 2013

Zdravznichkaya

Bă, mi-e scârbă. Deseori îmi vine să şi borăsc da' înghit şi-njur de 3 ori în gând.
Bag de seamă că fenomenul comediei din picioare e tot mai întâlnit la noi, orice actor ratat face stand-up.
Asta n-ar fi rău dacă toate glumele n-ar fi extraordinar de proaste, fumate, despre moldoveni, bucureşteni şi dacă n-ar fi aceleaşi de fiecare dată.
 E trist să înveţi 10-20 de replici pe dinafară şi să le spui la 5 spectacole diferite. Ce pula mea faci dacă vin aceeaşi 3-4 inşi la mai multe spectacole? Să fim bărbaţi şi să recunoaştem că oricine, dar oricine ar fi în stare să mănânce căcat 15 minute, să înjure câteva pizde proaste care se fac de râs zi de zi pe la teve, să se laude că el e un geniu după ce bagă un cui, să-l înjure rapid dar subtil pe Badea şi să bage câteva despre sexul oral. Stereotipuri scârboase.
Io cel mai des râd de ei, nu cu ei şi personal aş scrie cărţi cu glume mult mai bune ca ale unora.
Acu', eu nu spun că n-or fi 2, maxim 3 comedianţi buni şi la noi, încă nu am auzit de ei dar tre' să fie pe undeva. Dacă aş fi în locul lor şi vocabularul meu ar fi extraordinar de sărac şi cu goluri, aş copia frate.
Da, aş intra foarte uşor pe youtube, aş căuta Ricky Gervais sau Chris Tucker sau Louis C.K sau Chris Rock sau Eddie Murphy, ăştia care vorbesc câte o oră şi consumă sticle de apă că li se usucă gâtul sau cine face glume mult mai bune ca ale mele, Traian Băsescu de exemplu, le-aş copia literă cu literă, le-aş traduce şi le-aş servi cocalarilor de prin cafenele sau unde pula mea fac ei lumea să râdă. N-ar avea cine să mă acuze de plagiat că lumea-i proastă. Aş fi ceva gen ăla cu doza de haş care-l copie pe Ray William Johnson care are vizualizări la un singur clip cât are ăla la toate.

Grăbiţi-va cu mail-urile alea din articolul anterior că data limită e la vară. Deja am primit 59 de articole, cel mai scurt având 3 pagini A1.

Poate voi vă dezvoltaţi invers şi încă nu ştiţi cine-i Ray Williams Johnson

luni, 28 ianuarie 2013

Nicolae Guţă

Dacă vă sparge plictiseala, dacă aveţi o poveste de viaţă impresionantă, dacă aveţi o iubită curvă şi aveţi nevoie de un umăr pe care să plângeţi sau pur şi simplu vreţi să împărtăşiţi gândurile voastre măreţe şi altcuiva, băgaţi un mail la noaptealatreispe@yahoo.com şi noi vă facem celebrii.
Dacă se strâng 10+ mail-uri vor fi şi premii consistente în limita a 20 de lei per pagină scrisă.